Google+

Simpedia: De Sims 2: Ultieme Collectie

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Dit is de complete verzameling van alle De Sims 2 games (basisspel, uitbreidingen, en accessoirespakketten). Het is alleen via Origin verkrijgbaar.

EA heeft alle losse uitbreidingen en accessoirespakketten van Origin verwijderd, en in plaats daarvan één game genaamd De Sims 2: Ultieme Collectie toegevoegd.

Halverwege juli 2014 konden mensen deze hele collectie gratis op hun accounts toevoegen. Je kon tijdelijk de collectie claimen met de code "I-LOVE-THE-SIMS" wat officieel werkte tot het einde van juli 2014.

Nadat deze promotie voorbij was, konden mensen nog steeds de collectie verkrijgen voor contact op te nemen met de Origin helpdesk, als ze konden aantonen dat ze alle (of in ieder geval een deel van de) originele games in hun bezit hadden.

Er is een vergelijkbare versie voor de Mac, genaamd De Sims 2: Super Collection. Deze Mac versie is echter niet gratis, en deze is ook niet verkrijgbaar via Origin zelf. Je moet deze aanschaffen via de Mac App store.

Releasedatum: 
16 jul 2014

Advertentie