Google+

Simpedia: De Sims 2: Kerst Accessoires

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Vier de feestdagen met deze gloednieuwe kerstvoorwerpen uit de hele wereld!

Geef de feestdagen van je Sims meer glans met deze bijgewerkte verzameling kerstvoorwerpen, kerstkleding en kerstdecoraties. Geef hun huizen die typische kerstsfeer met traditionele versieringen uit de hele wereld, waaronder maretakken, rendierversieringen en een gloednieuwe kerstman. Trakteer je Sims deze kerstperiode op een verzameling van 60 feestelijke voorwerpen!

Kenmerken

  • Kerstdecoraties: Steek de kaarsjes maar aan en warm jezelf aan deze traditionele Europese kaarsenboog.
  • De Sculptuur van de Kersthouthakker: Geef de kerstperiode van je Sims glans met deze traditionele Duitse kerstkabouter, inclusief stevige schoenen en betrouwbare wandelstok.
  • De Knoeperd van een Kerstboom: Hoe groter, hoe beter. Vier de kerstperiode op grootse wijze met deze boom, die alle andere bomen overbodig maakt. Deze boom is een eerbetoon aan de beroemde kerstboom van Rio.
  • De 'Skischans' Sneeuwpop: Het is lastig om in balans te blijven als je zo bent gebouwd als deze sneeuwpop, maar dat weerhoudt hem er niet van zijn skisprongvaardigheden te demonstreren.
  • Kerstpyjama: Trek de kinderen van je Sims eerst dit kerstpakje aan, voordat je ze in bed stopt.
  • Cheongsam: Geniet van het Chinese herfstfestival met Sims die dit traditionele gewaad dragen.
  • Poolkerstman: Zelfs als het kouder wordt, wenst deze Europese poolkerstman je nog een vrolijk kerstfeest.
Releasedatum VS: 
7 nov 2006
Releasedatum EU: 
9 nov 2006
Releasedatum VK: 
10 nov 2006
Releasedatum (Mac): 
4 sep 2007

Advertentie