Google+

Een goed Simsjaar toegewenst

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
woensdag, januari 3, 2007 - 23:16

Voor iedereen allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.
Zo aan het begin van het nieuwe jaar kijkt iedereen terug op alles, wat er het jaar daarvoor gebeurd is.
En natuurlijk kijken we naar de toekomst, iedereen is benieuwd wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

2006 was een goed jaar voor alle Simsfans. Wie graag bijblijft, heeft zich waarschijnlijk scheel betaalt aan alle uitbreidingen, maar het was het wel waard. In één jaar tijd hebben onze Sims de mogelijkheid gekregen om een eigen zaak te beginnen, het vakantiegevoel tot zich te nemen, of alle luxe in zijn spel te brengen.
Met als klap op de vuurpijl natuurlijk de komst van honden en katten in de Sims 2.
Kortom, voor alle Simsfans een zeer goed jaar.
Het plotselinge uitvallen van Simsnetwerk was een pijnlijke gebeurtenis, maar gelukkig wist SNW_Rosana alles weer op het internet te krijgen. Langzaam maar zeker komen alle onderdelen weer online en wachten we met smart op haar mooie creaties voor onze Sims.

2007 wort natuurlijk het jaar van de seizoenen. Veel Simsfans zitten te wachten op de nieuwste uitbreiding, Seasons of in het Nederlands Seizoenen. EA houdt ons in hun greep, we hopen op een goede uitbreiding waarin de Sims ineens te maken krijgen met de grillen van lente, zomer, herfst of winter.
Wat 2007 ons verder zal brengen, we tasten nog in het duister.

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief