Simpedia: De Sims 2: Gaan het Maken

Media

Je Sims hebben hart voor de zaak

Je Sims kunnen nu hun eigen bedrijf beginnen. Ze kunnen hun eigen kledingboetiek openen, een schoonheidssalon, een bloemenwinkel, een elektronicazaak, een restaurantketen, of eigenlijk alles wat ze maar willen. Huur personeel in als je zaak begint te groeien en laat getalenteerde Sims speelgoed maken, achter de kassa staan, bloemen schikken, verkooppraatjes houden of robots bouwen. Maar pas op voor nietsnutten, want die kun je het best op staande voet ontslaan. Ontwikkel de talenten van je Sims, zodat die het best bij je zaak passen, of ze nou knutselen of een echte vakman (of vrouw) worden. Lukt het ze om een eigen imperium op poten te zetten, of zijn het excentrieke ondernemers die het gat in de markt ontdekken?

Kenmerken

Zet een bloeiend bedrijf op poten

Open winkels waarin van alles en nog wat wordt verkocht, van kleding tot elektronica, speelgoed tot bloemen, etenswaren, robots en nog veel meer. Pas je bedrijf helemaal aan naar je eigen smaak met een eigen interieur, ontwerp en prijzen. Neem personeel aan dat weet hoe het moet verkopen en huur externe managers in om de toko draaiende te houden als je Sim op pad is. Kijk hoe je zaak zich ontwikkelt van eenmanszaakje tot een bloeiend imperium.

Jij bent de baas

Train je werknemers; de goeien werken zich uit de naad en de rest zet je op straat. Bedien iedereen die in je winkel komt, van snuffelaars tot vaste klanten. Doe eens gek en verkleed je Sims als ridders, ninja's, gorilla's of iets anders. Beloon je medewerkers om ze te motiveren, maar pas op voor nietsnutten en ontsla ze zonder pardon als het nodig is.

De kneepjes van het vak

De klant is koning. Ontwikkel het verkooptalent van je Sims en bepaal of je werknemers moeten werken met vaste prijzen of kortingen mogen geven. Win De Allerbeste Beste Prijs om de reputatie van je Sim in het bedrijfsleven een oppepper te geven. Gaan je Sims het maken door goedkope prullen tegen bodemprijzen te verkopen of gaan ze luxe-artikelen aanbieden tegen messcherpe prijzen?

Zet je talent om in geld

Schik bloemen, maak speelgoed en creëer robots die thuis dieven kunnen vangen of de winkel kunnen schoonmaken. Ontwikkel supervaardige Sims, die de meest gewaardeerde en waardevolle spullen maken. Of neem genoegen met een Sim die alleen de basisvaardigheden beheerst en alleen maar tamme bakstenen en defecte robotjes kan maken. Als het maar geld oplevert!

Meer dan 125 nieuwe voorwerpen

Sla de noodzakelijke voorwerpen voor het bedrijf van je Sims in, zoals vitrinekasten, een behandelstoel voor de schoonheidssalon, een werkbank om speelgoed te maken, een bloembindtafel, kassa's en nog veel meer. Maak de sfeer in je winkel compleet met luifels en liften om makkelijk op de juiste plek te komen, of steek je werknemers in uniform. Met zoveel nieuwe voorwerpen hoef je je nooit te vervelen als je je eigen bedrijf begint!

Release Dates

Releasedatum VS: 
28 feb 2006
Releasedatum EU: 
2 mrt 2006
Releasedatum VK: 
3 mrt 2006
Releasedatum Mac: 
4 sep 2006

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie