Google+

Simpedia: De Sims 2: Je Eigen Winkel Collectie

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Tover je Sim om tot een ambitieuze ondernemer! Je Sim is als ondernemer ineens een stuk onafhankelijker en krijgt plotseling te maken met nieuwe verantwoordelijkheden. Behalve dat je Sim leert om een bedrijf op te zetten uit het niets, moet je Sim ook flink wat tijd in zijn of haar zaak investeren om de boel draaiende te houden, andere Sims managen en alles op alles zetten om de klanten tevreden te houden! Succesvolle ondernemers krijgen te maken met allerlei bijkomstige voordelen en zullen hun reputatie in Blauwwater zien stijgen. Bovendien wordt het financieel wel heel interessant als er winst wordt gemaakt. Als je Sim indruk wil maken op de werknemers en klanten of de werknemers wil belonen na een dag hard werken, dan kan dat geheel in stijl met de modieuze kleding en prachtige keuken- en badspullen!

De Sims 2 Je Eigen Winkel Collectie bevat de volgende oorspronkelijke games: het uitbreidingspakket De Sims 2 Gaan het Maken, De Sims 2 H&M Fashion - Accessoires, De Sims 2 Keuken & Bad Accessoires.

Releasedatum VS: 
6 okt 2009
Releasedatum EU: 
8 okt 2009
Releasedatum VK: 
9 okt 2009

Advertentie