Simpedia: De Sims 2: H&M Fashion Accessoires

Media

Onmisbare fashion accessoires voor je Sims van H&M!

Trek je Sims kleren aan uit de nieuwste H&M®-collecties voor mannen en vrouwen met De Sims 2 H&M® Fashion - Accessoires*! Je Sims kunnen de nieuwste modetrends volgen, waaronder flirterige korte jurkjes, casual maar toch chique overhemden en andere opvallende outfits inclusief accessoires, alles gebaseerd op echte H&M®-ontwerpen. Ontwerp je eigen winkel met het gestroomlijnde interieur van de trendsettende winkelketen als voorbeeld. Je splinternieuwe winkelvoorwerpen bestaan onder meer uit etalagepoppen, kledingrekken, kassa's en paskamers. Maak een catwalk waarop je Sims hun favoriete outfits kunnen tonen. Of ze nu het nieuwste van het nieuwste dragen, een stijlvolle collectie op de catwalk showen of aan het winkelen zijn voor de nieuwste modetrends in een winkel die jij hebt ontworpen, het geniale gevoel voor mode van je Sims is voor iedereen te zien met De Sims 2 H&M® Fashion - Accessoires.

Kenmerken

  • Zoek de hipste zomeroutfits: Trek je Sims een stijlvol en kleurrijk ensemble aan, inclusief opvallende accessoires die dit seizoen helemaal in zijn!
  • Dé place to be voor de nieuwste trends: Ontwerp je eigen H&M®-winkel of bouw met de nieuwe winkelvoorwerpen een intieme H&M®-boetiek voor de chiquere klanten.
  • Toon de mooiste mode: Ontwerp een catwalk en show je favoriete H&M®-outfits.

Release Dates

Releasedatum VS: 
5 jun 2007
Releasedatum EU: 
7 jun 2007
Releasedatum VK: 
8 jun 2007

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie