Spore Nieuws

11 aug 2023 - 02:22

Hubby en ik genieten momenteel van onze vakanties. En wat doen we dan in onze vrije tijd? Nou, oude games spelen zoals Spore natuurlijk. En wat mezelf betreft, ik ben ook nog bezig met het updaten van SporeNetwerk. Nieuw ontwerp (met de kleuren van het ontwerp uit 2005!) en ik ben ook bezig mijn oude creaties op de site te zetten.

In de toekomst zal ik nog vaker creaties van mezelf, Cheetah en onze oudste zoon uploaden die in recente jaren ook nog veel heeft gemaakt. Ik ben ook van plan om regelmatig nieuwe wallpapers te uploaden. En wellicht zal ik wat dingen in de spotlight zetten, zoals mods en de creaties van anderen. Ik zal ook posten over vergelijkbare games.

29 jul 2013 - 23:38

Ik kwam er net achter via O Sim BR dat Spore.com heel spoedig zal sluiten. Ik heb de (Europese) Spore sites bezocht en ze hebben allemaal dezelfde melding. Ik heb ergens een sprankje hoop dat ze alleen de Europese sites sluiten en de Amerikaanse site openhouden. Maar ik vrees dat ze allemaal gaan sluiten.

Spore-website wordt afgesloten

Vanaf 1 augustus zal de huidige versie van de Spore.com-website verdwijnen.

Het spel zelf zal zonder problemen blijven functioneren. Spelers kunnen de Sporepedia en alle online functionaliteit van het spel gewoon blijven gebruiken.

De Sporepedia blijft tevens online beschikbaar via http://www.spore.com/sporepedia

-Het Spore-team

Geef me even een momentje terwijl ik dit verwerk. Ik vind de Spore website zo gaaf en ben zelfs nog een tijdje Sporemaster geweest. Ik denk dat het tijd is dat ik mijn wezens en gebouwen maar eens ga downloaden van de website voor het geval ik ze niet meer op mijn computer heb staan.

8 apr 2011 - 22:25

Op het officiële Darkspore forum zag ik dit belangrijke bericht staan:

An exclusive EA Store (http://eastore.ea.com) Darkspore beta will be open from Friday 12PM PDT through Sunday evening. If you already have Darkspore, feel free to hop on in! There is no patch for this beta and all progress has been preserved.

An open beta will start April 12th and run through April 22nd. We have a nice set of patch notes for that one :). Accounts will be reset for the open beta.

Voor ons Nederlanders houdt het dus in dat we vanaf 9 uur vanavond tot maandagochtend kunnen spelen! Dat is tenminste als je al een beta key hebt gehad om te kunnen spelen.

Een open beta zal van 12 t/m 22 april lopen!

29 mrt 2011 - 14:50

Helaas was er afgelopen weekend geen beta. Maar er is goed nieuws, aangekondigd op het officiële Darkspore forum. Gisteravond is de beta weer geopend, en die blijft open tot en met vrijdag!

Beta 6 has started and will run through Friday, April 1st. Have fun, and please use the in-game bug/feedback tool to submit info to us!

18 mrt 2011 - 21:40

Er zal dit weekend geen Darkspore beta zijn. Maar maak je vooral geen zorgen, er zullen namelijk in de komende weken wel meer betas volgen:

The beta is closed this weekend, but we're setting new beta dates right now. We'll post them as soon as we can. Can't wait to play with you!

18 mrt 2011 - 21:35

Vandaag heeft het Darkspore team aangekondigd dat het spel is uitgesteld:

We're moving the Darkspore release date to April 26... and we're going to have more betas!

Het goede nieuws is wel dat we meer betas zullen krijgen. :D

Thanks to everyone who has participated in the Darkspore beta! We’ve received really positive feedback about the game, as well as some suggestions of things you’d like to see. We’re really close, but in order to make the best game possible, the team has decided to take additional time to incorporate more of your feedback. Darkspore will now be available in NA April 26 and across EU/APAC beginning April 28. The beta will not be available this weekend, but we’re excited to announce that we’ll have more betas where you’ll have a chance to experience new game updates. We’re also planning an open beta for everyone in April, so you can invite any friends to play with you to check out the game and have the opportunity to provide further feedback. Thanks again for your support, and we’ll see you in the game!

10 mrt 2011 - 15:47

Met het nieuwe thema, heb ik ook gewerkt aan de volgende veranderingen:

  • Sporepedia is niet langer een externe website, maar een encyclopedie voor alle Spore games. Het is geen wiki! Sporepedia bevat al wat informatie, maar het is nog niet compleet.
  • Een aantal items in de navigatie zijn in het nieuwe thema verdwenen, zoals screenshots, videos, informatie, hulp en nog een paar. Deze items zijn nu in principe allemaal onder Sporepedia te vinden en bespaart een hoop ruimte.
  • Er was echt gigantisch veel spam bij de reacties, dus we hebben alle reacties verwijderd. Zover we konden zien bevatte de website geen echte reacties dus. We hebben ook alle spammers verwijderd. Om te voorkomen dat er nog meer spammers lid worden en reacties achterlaten, worden de reacties vanaf nu handmatig goedgekeurd. Accounts moeten ook goedgekeurd worden. Maar je hebt geen account nodig om reacties achter te kunnen laten.
  • Het forum is opnieuw ingedeeld. Het Spore showcase forum is nu te vinden onder Spore. Een Darkspore forum is ook toegevoegd. Dus ga het forum snel bezoeken!
  • Er is een nieuwe poll over Darkspore!
  • Oude releasedatums zijn verwijderd (je kunt ze nog wel bekijken in Sporepedia), en bijgewerkt met Darkspore releasedatums!
  • De website ledenlijst en profielpagina's hebben ook een make-over gehad! In de ledenlijst en op profielpagina's kun je nu het verschil zien tussen mannelijke, vrouwelijke en geslacht onbekend profielen.
  • We hebben het affiliates blok bijgewerkt, aangezien een aantal affiliates gestopt is met hun websites.
  • Het social networking blokje is ook bijgewerkt; We hebben een nieuwe Facebook pagina!
SporeNetwerk op Facebook!
10 mrt 2011 - 15:11

Darkspore komt aan het einde van deze maand uit, en daarom hebben we besloten om SporeNetwerk van een nieuw jasje te voorzien. Een wat donkerder ontwerp voor zowel Darkspore als Spore. Als je dit thema niet prettig vind, kun je naar je accounts gaan (ja, alleen voor leden dus) en daar het oude "Spore" thema kiezen. Wat betreft het forum, ik heb nog geen tijd gehad om het forumthema te maken, maar daar ga ik spoedig aan werken. Geniet van het nieuwe thema!

9 mrt 2011 - 22:43

MaxisDave heeft de 5e Darkspore beta test aangekondigd, welke begint op vrijdagavond om 9 uur, en loopt tot en met maandagochtend 9 uur:

This week's Beta test will open Friday, March 11, at noon pacific time.

5 mrt 2011 - 22:40

Ik heb het geluk dat ik al sinds ongeveer een maandje de Darkspore beta kon spelen. Ik kreeg een code van Maxis, maar ik kreeg er ook een aantal van EA Nederland. Ik heb deze codes voornamelijk aan mijn teamleden gegeven, dus ik heb ze niet op SporeNetwerk aangeboden. Ik heb echter een nieuwe lading beta keys gekregen van EA! Dus als je interesse hebt om de Darkspore beta te spelen, maar nog geen beta key hebt, mail me dan via ons contactpagina! We zullen je dan z.s.m. mailen over de beta keys!

Pagina's

Discord

Advertentie