Spore.com gaat sluiten!

maandag, juli 29, 2013 - 23:38

Ik kwam er net achter via O Sim BR dat Spore.com heel spoedig zal sluiten. Ik heb de (Europese) Spore sites bezocht en ze hebben allemaal dezelfde melding. Ik heb ergens een sprankje hoop dat ze alleen de Europese sites sluiten en de Amerikaanse site openhouden. Maar ik vrees dat ze allemaal gaan sluiten.

Spore-website wordt afgesloten

Vanaf 1 augustus zal de huidige versie van de Spore.com-website verdwijnen.

Het spel zelf zal zonder problemen blijven functioneren. Spelers kunnen de Sporepedia en alle online functionaliteit van het spel gewoon blijven gebruiken.

De Sporepedia blijft tevens online beschikbaar via http://www.spore.com/sporepedia

-Het Spore-team

Geef me even een momentje terwijl ik dit verwerk. Ik vind de Spore website zo gaaf en ben zelfs nog een tijdje Sporemaster geweest. Ik denk dat het tijd is dat ik mijn wezens en gebouwen maar eens ga downloaden van de website voor het geval ik ze niet meer op mijn computer heb staan.

Discord

Advertentie