Google+

Spore.com gaat sluiten!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
maandag, juli 29, 2013 - 23:38

Ik kwam er net achter via O Sim BR dat Spore.com heel spoedig zal sluiten. Ik heb de (Europese) Spore sites bezocht en ze hebben allemaal dezelfde melding. Ik heb ergens een sprankje hoop dat ze alleen de Europese sites sluiten en de Amerikaanse site openhouden. Maar ik vrees dat ze allemaal gaan sluiten.

Spore-website wordt afgesloten

Vanaf 1 augustus zal de huidige versie van de Spore.com-website verdwijnen.

Het spel zelf zal zonder problemen blijven functioneren. Spelers kunnen de Sporepedia en alle online functionaliteit van het spel gewoon blijven gebruiken.

De Sporepedia blijft tevens online beschikbaar via http://www.spore.com/sporepedia

-Het Spore-team

Geef me even een momentje terwijl ik dit verwerk. Ik vind de Spore website zo gaaf en ben zelfs nog een tijdje Sporemaster geweest. Ik denk dat het tijd is dat ik mijn wezens en gebouwen maar eens ga downloaden van de website voor het geval ik ze niet meer op mijn computer heb staan.

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief