Google+

Darkspore - Beta Keys Giveaway!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zaterdag, maart 5, 2011 - 22:40

Ik heb het geluk dat ik al sinds ongeveer een maandje de Darkspore beta kon spelen. Ik kreeg een code van Maxis, maar ik kreeg er ook een aantal van EA Nederland. Ik heb deze codes voornamelijk aan mijn teamleden gegeven, dus ik heb ze niet op SporeNetwerk aangeboden. Ik heb echter een nieuwe lading beta keys gekregen van EA! Dus als je interesse hebt om de Darkspore beta te spelen, maar nog geen beta key hebt, mail me dan via ons contactpagina! We zullen je dan z.s.m. mailen over de beta keys!

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief