Simpedia: De Sims 2: Keuken- & Bad Accessoires

Verander de meest noodzakelijke delen van het huis in luxe ruimtes. Geef je keukens en badkamers een nieuwe inrichting in moderne of romantische stijl. Transformeer de badkamer in een romantische schuilplaats met een charmante badkuip op klauwtjes en rustgevende verlichting, of ga voor een modern uiterlijk met onder andere prachtige glazen douchecabines en wastafels. Maak je keuken mooier met flitsende apparatuur en een granieten aanrecht, of romantische houten keukenkasten en een gietijzeren fornuis. Trek je Sims de ideale outfit met accessoires aan, zoals een lekkere zachte badjas of een designer-kookschort, zodat ze in stijl kunnen genieten van hun uitbundige nieuwe inrichting!Word de nieuwe binnenhuisarchitect van je Sims en geef ze de keuken en badkamer van hun dromen, met een brede keus aan nieuwe meubelstukken, inrichtingselementen en outfits!

Kenmerken

  • Geef je Sims de juiste kleding en accessoires om optimaal te genieten van hun gloednieuwe keukens en badkamers. Denk hierbij aan een handdoektulband, een schoonheidsmasker, kookschorten en een luxe trui van kasjmier voor thuis.
  • Sleep je keuken de 21e eeuw in met de gelikte nieuwe look van je dromen. Een stijlvolle koelkast, keukenmachine, grilloven en nog veel meer.
  • Verander de keuken in de gezelligste plek van het huis met romantische invloeden zoals nieuw themabehang, een aanrecht met houtsnijwerk en een pannenrek aan het plafond.
  • Laat je Sims badderen in hedendaagse luxe met onder andere elegante, uit meerdere delen bestaande spiegels, plafondverlichting met geavanceerd ontwerp en wastafels met een smaakvolle afwerking.
  • Gun je Sims een romantische badkamer, compleet met gezellige nieuwe tegels, mooie handdoekrekjes, een designerkleed en nog veel meer.

Release Dates

Releasedatum VS: 
15 apr 2008
Releasedatum EU: 
17 apr 2008
Releasedatum VK: 
18 apr 2008

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie