Simpedia: De Sims 2: Kerstpakket (2006)

Vier kerst met een gelimiteerde uitgave van De Sims 2!

De Sims™ 2 Kerstpakket bevat de volledige versie van De Sims 2 plus De Sims™ 2 Kerst – Accessoires.

Creëer en bestuur je Sims-personages. Bepaal hun persoonlijkheid, uiterlijk, gedrag, keuzes en nog veel meer. Ontwerp huizen via de eindeloze bouwmogelijkheden en richt ze in met de vele meubels en decoraties. Help je Sims hun leven te leiden! Daarnaast kun je de feestdagen nu nog meer glans geven met een bonusverzameling feestelijke kerstvoorwerpen uit de hele wereld. Dit is het moment om de wereld en de gameplay van de populairste mensensimulator ter wereld te verkennen! Geef het perfecte cadeau: de klassieke gameplay van de Sims met een kersttintje!

Inclusief bonusexemplaar van De Sims 2 Kerst - Accessoires!

Kenmerken

  • Succesvolle Sims-gameplay: Ontdek De Sims 2 met deze gelimiteerde uitgave voor de feestdagen! Creëer Sims, geef ze een eigen persoonlijkheid en een doel in het leven en controleer hun hele bestaan.
  • Creëer hun wereld: Ontwerp huizen via de eindeloze bouwmogelijkheden en richt ze in met de vele meubels en decoraties.
  • Kerstdecoraties: Versier hun huizen met onder meer een winterdeur en leuke dingen voor de ramen, breng tuinversieringen aan, plaats feestelijke beelden en sculpturen en gebruik linnengoed voor speciale gelegenheden.
  • Kerstbijeenkomsten: Vrolijk de feestjes van je Sims op met gloednieuwe kerstvoorwerpen uit de hele wereld.
  • Kerstmode: Hul je Sims in traditionele kerstgewaden, zoals Japanse kimono’s, speelse elfenkostuums en nog veel meer.

Release Dates

Releasedatum VS: 
7 nov 2006
Releasedatum EU: 
9 nov 2006
Releasedatum VK: 
10 nov 2006

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie