Simpedia: De Sims 2: Op Reis

Haal je Sims uit hun dagelijkse sleur en neem ze mee naar drie exotische locaties! Laat je Sims genieten van nieuwe activiteiten om weer helemaal op te laden. Ze kunnen relaxen op een weelderig tropisch eiland in een luxe suite, met het hele gezin kamperen op een ongerepte bergtop of de cultuur van het Verre Oosten verkennen. Verander ze van sukkelige toeristen in wereldwijze reizigers door ze nieuwe gewoonten te laten leren, zoals plaatselijke begroetingen en dansen. Hun nieuwbakken kennis en vaardigheden kunnen ze vervolgens thuis aan hun vrienden overbrengen. Pak de koffers maar, want je Sims gaan op de reis van hun leven!

Kenmerken

  • Reis naar drie droombestemmingen: Elke locatie biedt een uniek landschap. Je Sims kunnen plaatselijke bewoners ontmoeten, zoals de vuurdanser en de ninja, en dingen van hen leren. Proef de plaatselijke keuken en bewonder culturele bouwwerken door de nieuwe plekken met je Sims te verkennen.
  • Stuur je Sims op excursies: Tochtjes in een boot met een glazen bodem, avontuurlijke uitstapjes in een busje en andere excursies zijn leuke, nieuwe activiteiten voor je Sims, maar er staan ze ook wat verrassingen te wachten!
  • Koop of vind unieke voorwerpen: Koop unieke voorwerpen die je Sims alleen op hun reizen kunnen vinden, zoals zeldzame sieraden, die ze kunnen dragen of mee naar huis kunnen nemen als cadeautje. Ontdek geheime locaties, verzamel schelpen op het strand of graaf een schat op.
  • Verblijf in nieuwe vakantieaccommodaties: Verkwist geld aan een luxe suite voor je Sims of bespaar Simdollars en kies voor een knusser verblijf. Je Sims kunnen onder meer genieten van roomservice en verwend worden in het wellnesscentrum.

Release Dates

Releasedatum VS: 
4 sep 2007
Releasedatum EU: 
6 sep 2007
Releasedatum VK: 
7 sep 2007
Releasedatum Mac: 
10 dec 2007

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie