Google+

Simpedia: De Sims 2: Appartementsleven

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

In dit uitbreidingspakket voor De Sims™ 2 verhuizen je Sims van de buitenwijken naar een gloednieuw, bruisend gebouw vol appartementen! Verken de nieuwe buurt, ga lekker kletsen in de koffieshop, bezoek de speelplaats, ontmoet nieuwe vrienden en beleef nog veel meer avonturen, plezier en drama. In De Sims™ 2 Appartementsleven kun je meerdere huishoudens tegelijkertijd onder je hoede nemen. Laat je Sims harmonieus met elkaar omgaan, of stuur aan op komische confrontaties.

Het leven van je Sims wordt verrijkt met nieuwe sociale netwerken en personages, waaronder artistieke types, sportievelingen, gadgetfanaten en sleutelaars. Dankzij de nieuwe reputatiemeter kunnen je Sims respect opbouwen of verliezen en de meest of minst geliefde Sims van de buurt worden. Hoe beter je reputatie, hoe makkelijker het is voor je Sims om de juiste vrienden te maken en doelen te bereiken.

Laat de woonruimte van je Sims in De Sims™ 2 Appartementsleven er fantastisch uitzien! Geef je creativiteit de ruimte in vijf nieuwe gebouwsoorten, zoals omgebouwde zolderkamers, chique studio's of luxe appartementen met een eigen butler. Maak gebruik van alle nieuwe inrichtingsopties, waaronder wenteltrappen en hoge plafonds. Je Sims leven nu dicht op elkaar, dus bereid je maar voor op drama!

Releasedatum VS: 
26 aug 2008
Releasedatum EU: 
28 aug 2008
Releasedatum VK: 
29 aug 2008

Advertentie