Google+

Simpedia: De Sims 2: Feest! Accessoires

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Media

Je Sims kunnen nu in stijl feestvieren met deze leuke collectie meubels, feestkleding en decoratievoorwerpen. Hul je Sims in oogverblindende bruiloftskleding voor een chique ceremonie in de buitenlucht, versier hun huizen en tuinen om een megaparty mogelijk te maken of nodig de buren uit voor een gezellig avondje. Zorg dat je feest der feesten onvergetelijk wordt met volledig nieuwe voorwerpen, waaronder taarten om van te watertanden, kleurrijke papieren lantaarns, fleurige ballonnen en schitterende tiara's. Schitter als gastheer of gastvrouw tijdens alle mogelijke festiviteiten!

Kenmerken

  • Perfecte bruiloften: Zorg ervoor dat elk moment magisch is, van de kleding voor het paar en de entourage tot fantastisch fleurige bloemschikkingen.
  • Party's en feesten in de buitenlucht: Geef een wild verjaardagsfeest, compleet met grappige feestballonnen, banieren en een buffettafel vol feestelijke hapjes.
  • Avondevenementen: Versier de tafels van je Sims met kleurrijke tafelkleden en sprankelende theelichtjes voor een chique etentje.
Releasedatum VS: 
3 apr 2007
Releasedatum EU: 
5 apr 2007
Releasedatum VK: 
6 apr 2007

Advertentie