Simpedia: De Sims 2: Huisdieren

Media

Zet je klauwen in het uitbreidingspakket De Sims™ 2 Huisdieren

Creëer huisdieren voor je Sims waar ze van kunnen houden, mee kunnen spelen en die ze kunnen africhten! Van vrolijk dartelende puppy’s tot snoezige kittens, je hebt allerlei mogelijkheden om nieuwe harige of gevederde vriendjes toe te voegen aan het leven van je Sims. Kies uit tientallen populaire honden- en kattenrassen zoals dalmatiërs en de Amerikaanse korthaar. Of creëer je eigen unieke kat of hond door de lichaamsbouw, de vorm van kop en snuit, de kleur, de tekening en vele andere kenmerken te bepalen. Ook kun je het karakter van een huisdier vastleggen: slim, schattig, dom of slonzig. Je Sims kunnen hun huisdieren kunstjes leren, meenemen naar het park en nog allerlei andere dingen doen die het leven met een viervoeter verrijken. Maar onthoud een ding: Sim-huisdieren hebben een eigen wil. Kijk niet vreemd op als je kat aan de bank krabt, je hond een gat in de tuin graaft, een vermoeid dier op het bed van je Sim gaat liggen of nog erger. Verwacht altijd het onverwachte!

Een huisdier voor je Sims!
Je Sims kunnen nu samen met hun huisdieren oud worden. Sims kunnen honden, katten, vogels of andere dieren in huis nemen.

Huisdier creëren
Je hebt de keuze uit tientallen honden- en kattenrassen, maar ook de mogelijkheid om zelf het uiterlijk en karakter van je huisdier te bepalen.

Huisdieren hebben DNA
Je kunt verschillende rassen met elkaar kruisen om unieke ‘designer’-huisdieren of compleet nieuwe rassen te verkrijgen en deze vervolgens registreren in ‘Huisdier creëren’.

Zit, Rakker, zit!
Richt je Sim-huisdieren af door ze te straffen of belonen. Leer je troeteldieren poot te geven, dood te liggen en meer. Onopgevoede huisdieren willen nog wel eens een gat graven in de tuin, aan de bank krabben, de vuilnisbak omvergooien of Sims op een andere lollige manier verrassen, maar met de juiste training leer je ze dat zo af!

Huisdieren kunnen carrière maken
Vanaf nu zijn Sims niet meer de enigen die de kost verdienen! Een getraind huisdier kan geld verdienen in drie carrières: showbusiness, beveiliging en dienstverlening, en via vijf beroepen de carrièreladder opklimmen.

Vrienden voor het leven
De huisdieren van je Sims delen al het lief en leed van een heel Sim-leven. Kinderen richten puppy’s af, tieners laten honden apporteren, volwassenen kijken samen met de kat televisie en ouderen genieten met hun levensmaatje in het park van het zonnetje!

Pronken met je Huisdier
Deel je favoriete Sim-huisdieren met andere spelers van De Sims™ 2 Huisdieren via de Exchange.

Release Dates

Releasedatum VS: 
17 okt 2006
Releasedatum EU: 
19 okt 2006
Releasedatum VK: 
20 okt 2006
Releasedatum Mac: 
1 nov 2006

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie