Google+

Simpedia: De Sims 2: Dierenpret Collectie

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Je Sims kunnen nu helemaal voor "huisje, boompje, beestje" gaan met het perfecte huisdier, een piekfijne tuin en prachtig versierd huis! Geef je Sims een pluizig of gevederd huisdier om mee te spelen en om van te houden, maar bereid je voor op het onverwachte! Verwen je Sims met nieuwe bouw- en tuiniermogelijkheden, waarmee je hen de perfecte leefomgeving kunt geven.

Kenmerken

  • De Sims 2 Dierenpret bevat 3 geweldige games! De Sims 2 Huisdieren, De Sims 2 Familiepret Accessoires en De Sims 2 Villa en Tuin Accessoires.
  • Sims hebben huisdieren! Je Sims kunnen hun levens met hun huisdieren delen. Sims kunnen honden, katten, vogels en andere dieren adopteren. Je kunt uit veel verschillende honden- en kattenrassen kiezen, of onderdelen aanpassen om zo je eigen unieke huisdier te creëren. Vervolgens kun je een karakter samenstellen voor je huisdieren.
  • Zit, Fikkie, zit. Je Sims kunnen huisdieren trainen en africhten, zodat ze een pootje kunnen geven, dood kunnen liggen en meer. Ongehoorzame huisdieren zullen gaten graven in de tuin, aan de bank krabben, de vuilnisbak omgooien en je Sims op andere manieren verrassen.
  • Hebbedingen voor complete Simsgezinnen. Relax met de Hawaïaanse tuinset en kleding, of breng het avontuur in je kinderen naar boven met leuke kostuums.
  • Kies uit drie nieuwe bouwstijlen, Marokkaans, Art Deco en Secundaire Keizerrijk, en steek hiermee de villa's van je Sims in een nieuw jasje.
Releasedatum VS: 
12 jan 2010
Releasedatum EU: 
14 jan 2010
Releasedatum VK: 
15 jan 2010

Advertentie