Simpedia: De Sims 2: Dierenpret Collectie

Je Sims kunnen nu helemaal voor "huisje, boompje, beestje" gaan met het perfecte huisdier, een piekfijne tuin en prachtig versierd huis! Geef je Sims een pluizig of gevederd huisdier om mee te spelen en om van te houden, maar bereid je voor op het onverwachte! Verwen je Sims met nieuwe bouw- en tuiniermogelijkheden, waarmee je hen de perfecte leefomgeving kunt geven.

Kenmerken

  • De Sims 2 Dierenpret bevat 3 geweldige games! De Sims 2 Huisdieren, De Sims 2 Familiepret Accessoires en De Sims 2 Villa en Tuin Accessoires.
  • Sims hebben huisdieren! Je Sims kunnen hun levens met hun huisdieren delen. Sims kunnen honden, katten, vogels en andere dieren adopteren. Je kunt uit veel verschillende honden- en kattenrassen kiezen, of onderdelen aanpassen om zo je eigen unieke huisdier te creëren. Vervolgens kun je een karakter samenstellen voor je huisdieren.
  • Zit, Fikkie, zit. Je Sims kunnen huisdieren trainen en africhten, zodat ze een pootje kunnen geven, dood kunnen liggen en meer. Ongehoorzame huisdieren zullen gaten graven in de tuin, aan de bank krabben, de vuilnisbak omgooien en je Sims op andere manieren verrassen.
  • Hebbedingen voor complete Simsgezinnen. Relax met de Hawaïaanse tuinset en kleding, of breng het avontuur in je kinderen naar boven met leuke kostuums.
  • Kies uit drie nieuwe bouwstijlen, Marokkaans, Art Deco en Secundaire Keizerrijk, en steek hiermee de villa's van je Sims in een nieuw jasje.

Release Dates

Releasedatum VS: 
12 jan 2010
Releasedatum EU: 
14 jan 2010
Releasedatum VK: 
15 jan 2010

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie