Simpedia: De Sims 2: Vrije Tijd

Beloon je Sims met verschillende leuke, nieuwe activiteiten!

Laat je Sims genieten van hun vrije tijd! Ze ontdekken hun ware passies in het leven terwijl ze zich bezighouden met gloednieuwe activiteiten. Je Sims kunnen nu op verschillende manieren vaardigheden en vriendschappen opbouwen, zodat hun leven een groot succes wordt. Gooi bijvoorbeeld eens een balletje met de familie, neem balletles, knap met vrienden auto's op of speel met modeltreintjes. Creëer nieuwe unieke voorwerpen die je Sims in het dagelijkse leven kunnen gebruiken, zoals kleding en keramiek. Je Sims worden nog unieker nu ze hun leven verrijken met secundaire wensen. Ze spelen geheime beloningen vrij en proberen splinternieuwe carrières uit. De vele nieuwe hobby's zullen het leven van je Sims compleet veranderen!

Kenmerken

  • Ontdek de passies van je Sims via een brede keuze aan nieuwe activiteiten. Van sport en wetenschap tot 'kunst en knutselen'. Verdiep je in nieuwe hobby's zoals basketbal, voetbal, het opknappen van auto's en ballet. Je kunt zelfs zoeken naar buitenaards leven in de ruimte!
  • Met hobby's kun je bonussen verdienen waar je je leven lang plezier van hebt. Stort je op de nieuwe activiteiten en speel nieuwe wensen vrij, verdien beloningen en ontdek geheime kavels.
  • Doe mee aan de verschillende wedstrijden. Als je Sims hun vaardigheden verbeteren, kunnen ze hun zelfgemaakte spullen verkopen, of meedoen aan dans-, voedsel- en gamewedstrijden.
  • De gloednieuwe groepsactiviteiten zijn een ideale manier om tijd door te brengen met familie en vrienden. Er zijn zelfs speciale activiteiten voor kinderen en peuters!
  • Hobby's kunnen veel onverwachte momenten opleveren, helemaal als de vaardigheden van een Sim nog niet erg ontwikkeld zijn. Misschien maakt je onervaren Sim wel een eenogig beertje of een scheve pot op het pottenbakkerswiel, of loopt je Sim door de brandnetels tijdens een wandeling. Wie weet wat er allemaal kan gebeuren!

Release Dates

Releasedatum VS: 
26 feb 2008
Releasedatum EU: 
28 feb 2008
Releasedatum VK: 
29 feb 2008

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie