Google+

The Sims Social - Nieuws

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Playfish heeft pas geleden aangekondigd dat ze The Sims Social en SimCity Social gaan sluiten. Je kunt er in de F.A.Q. meer over lezen.

Speel je The Sims Social? Nou dan moet je vandaag zeker even gaan kijken, en claim dan gelijk gratis een penthouse. Weer veel quests om te doen, als je daar tenminste van houdt. :D

FREE Penthouse in The Sims Social

Al enige tijd zijn de Sims ook actief op het sociale netwerk Facebook. EA en online games ontwikkelaar Playfish hebben de handen ineen gestoken en hebben The Sims Social begin augustus 2011 gelanceerd.
Op SNW hebben we er al een beetje aandacht aan gegeven, er is zelfs een subforum voor The Sims Social aangemaakt.
Maar wat is The Sims Social nu eigenlijk?
The Sims Social
The Sims Social
Wie ook maar een beetje Sims-fanaat is, wil natuurlijk ook kennis maken met The Sims Social. In het verleden heeft EA al geprobeerd om hun blockbuster online aan te bieden, maar een echt succes werd dat niet.
Via Facebook, met de hulp van Playfish, doen ze dus weer een slag op de online gameswereld. Om The Sims Social te kunnen spelen, heb je natuurlijk wel een Facebook account nodig.

The Sims Social geeft de Llamark Chillblast Fall koelkast gratis weg! Je hoeft alleen maar op het plaatje hieronder te klikken en de instructies te volgen!

Llamark Chillblast Fall koelkast

Play with friends, play with life, play with The Sims this summer on Facebook! The Sims Social will allow you to create Sims, build a bachelor pad or dream house, spark friendships and romances, have exciting adventures, and more – all with your Facebook friends.

Learn more and ‘Like’ The Sims Social today by checking out the game’s Facebook Page Today!
http://www.facebook.com/TheSimsSocial

Advertentie