Freezer Bunny Star Wars Hoodies voor Peuters

maandag, januari 16, 2017 - 00:36

Creator:

Outfitcategorie: 
Outfit Subcategorie: 
Leeftijd: 
Geslacht: 
Kleuren: 

We hebben eindelijk peuters! Zo enthousiast! (L) Natuurlijk kon ik het niet weerstaan om custom content te maken voor de kleintjes. Dus ik presenteer u, de eerste peuter custom content voor De Sims 4 op SNW... Freezer Bunny Star Wars hoodies! Ik heb deze illustratie zo'n 2 jaar geleden gemaakt. En ik heb er al een aantal shirts mee gemaakt voor volwassenen en kinderen. Maar nu kunnen ook de peuters schattige, nerd outfits dragen!

Er zijn twee versies. Ik heb een enquete op Twitter gehouden om te kijken welke versie Simmers liever hadden. Maar beide versies kregen stemmen. Versie 1 kreeg overigens wel meer stemmen. Ik wil niemand teleurstellen, dus ik heb besloten om allebei dan maar te maken. Dan kunnen mensen zelf kiezen welke ze liever in hun spel hebben. Je kunt ook allebei in je spel zetten als je wilt. Als je alleen versie 1 of 2 wilt, dan download je enkel die versie. Zo simpel is het.

Om te installeren, download het ZIP bestand, en pak het package bestand uit naar de Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods map

Illustratie © Rosana Kooymans.