De Arbuckle Woning (Garfield's Huis)

dinsdag, februari 18, 2014 - 23:51

Creator:

Kavelgrootte: 
Slaapkamers: 
1
Badkamers: 
1
Prijs (ongemeubileerd): 
§45,775
Prijs (gemeubileerd): 
§88,565

Heb je altijd al eens willen wonen in een tekenfilmhuis? Nou, dit zat al zo lang in mijn hoofd. Ik wilde heel graag het huis namaken waar de dikke, oranje kat woont. Dat huis van die sukkelige gast en zijn even sullige hond? Ja, ik heb het natuurlijk over Garfield's huis. Nou wonen Jon, Garfield, en Odie niet echt hier. Maar je kunt ze zelf proberen na te maken. En als ik later deze week wat tijd over heb zal ik een poging doen om ze weer na te maken. Ik heb Garfield al eens gemaakt voor De Sims 2. Maar De Sims 3 is niet echt geschikt om tekenfilmkarakters na te maken als ik heel eerlijk moet zijn. Nou ja, terug naar het huis!

Het huis heeft een oprit en een garage. De garage staat vol met spullen en is een complete bende, zoals dat meestal het geval is. Als je de voordeur opendoet, loop je direct de hal binnen. Aan de linkerzijde kun je kiezen om naar boven te gaan, of naar beneden naar de kelder. Recht vooruit is de woonkamer. En rechts is de deur die naar de garage gaat. In de woonkamer heb je toegang tot de keuken, en vanuit daar kun je of naar de tuin gaan, of naar de garage. De achtertuin heeft een fontein, een ontspanstoel, en een schuurtje. De schuur heeft planken met wat rommel erop.

Boven kom je in de gang terecht waar je toegang hebt tot de slaapkamer, badkamer, en Jon's kantoor. De kelder heeft maar een kamer, wat eigenlijk gewoon een washok is.

Nu heb ik een heleboel afleveringen gekeken om dit goed te krijgen. Maar je zult toch wat rare dingen tegenkomen. Zo heb ik niet alle ruimte benut, gewoon omdat het niet klopte met het huis in de show. Ik heb een open haard geplaatst zoals in de show. Maar aangezien het huis in de show geen schoorsteen heeft, heb ik deze verstopt onder het dak. Het werkt dus wel, maar is verstopt. De kelder is blijkbaar zo lang dat ie nog doorloopt onder de straat door. Dat kan niet in De Sims 3, dus ik heb gekozen om alleen de kamer te bouwen die ik kon zien in de show, en niet nog een ruimte. Ook al is er blijkbaar nog meer ruimte in de kelder. En dan nog iets, ik heb nog nooit een toilet gezien in de Garfield show, niet een keer. Nu heb ik vrij rap door de afleveringen heen gespeeld. En ik heb de badkamer wel twee keer gezien. Maar geen toilet. Dus ik heb een beetje valsgespeeld en er toch eentje geplaatst. Want wat is dat nou voor een huis als er geen toilet in zou zitten? De rommel en objecten in de garage zijn allemaal items die niet in De Sims 3 zitten. Nou ja sommige items zijn wel verkrijgbaar als store items, maar ik wilde geen store items in dit huis gebruiken. Voorbeelden zijn een grasmaaier, (staande) surfplanken, (staande) ventilator, ladder aan de muur, enzovoorts. Dus er is wel rommel in de garage, maar dat komt niet overeen met de rommel in de show. In plaats van gewichtjes heb ik een fitnessapparaat weggezet, in plaats van surfplanken heb ik peddels opgehangen, en bij gebrek aan echte dozen, heb ik maar wat kratten met rommel weggezet. Hetzelfde probleem met de badkamer. De badkamer in de show had geen toilet, maar wel een verwarming. Nou die hebben we niet in De Sims 3, dus die kon ik ook niet wegzetten.

Als je de show kent en kijkt, dan weet je dat Garfield's bedje, zijn voederbak, en Pookie nogal eens van plek wisselen in het huis. Hetzelfde geldt trouwens voor de wekker. Maar ik heb zijn bed in de woonkamer weggezet, de voederbak (en die van Odie) in de keuken, en heb een kabouterbeer weggezet in de woonkamer, en dat moet Pookie voorstellen. Boven in Jon's slaapkamer heb ik nog een extra voederbak voor Garfield weggezet.

Het huis vereist een heleboel uitbreidingen, ik denk alle uitbreidingspakketten (maar geen accessoirespacks of store items). Als je het huis leuk vindt, tweet/like het dan met onderstaande knoppen! <3