Simpedia: Spore (Galactic Edition)

De Spore Galactic Edition is de ultieme backstage pas tot het Spore universum. Deze speciale editie bevat een fantastische verzameling van concept-arts, videos en een exlcusieve reportage die je meeneemt naar de studio waar Spore is ontwikkeld.

De Spore™ Galactic Edition bevat:

'Making of Spore' DVD
Deze DVD neemt je mee achter de schermen van de studio en laat zien hoe Spore is ontstaan. Will Wright en de mensen van Maxis nemen je graag mee op deze reis en vertellen je hoe Spore van de eerste concepten uiteindelijk in een waanzinnige game is veranderd.

'How to Build a Better Being' DVD van National Geographic
In deze National Geographic productie voert Will Wright interessante discussies met een aantal wetenschappers zoals biologen en archeologen. Samen verkennen ze de diversiteit van de wereld en hoe dit de makers van Spore heeft geïnspireerd.

'The Art of Spore'
Dit boek bevat practhige schetsen en concept arts die zijn gemaakt tijdens de ontwikkeling van Spore. De concept-arts zijn voorzien van beschrijving en commentaar door de Maxis medewerkers die ze gemaakt hebben. Hier is het allemaal mee begonnen!

Premium Galactisch Handboek
Het Galactische Handboek is een volledig in kleur afgedrukte Spore handleiding die bijna twee keer zo veel informatie bevat als de standaard handleiding en bevat nieuwe informatie, achtergrond weetjes en tips om zo nog meer uit je Spore spel te kunnen halen!

Uitvouw Spore poster
Deze schitterende poster laat Spore zien in haar volle glorie! Alle fases uit het spel zijn vertegenwoordigd, van de cel fase tot aan de verkenning van de ruimte!

De Spore Galactic Edition is exclusief beschikbaar als pre-order en zal niet in de winkel worden verkocht. Bestel hem dus vandaag nog. Spore™ Galactic edition heeft een consument adviesprijs van €69,99.

Release Dates

Releasedatum VS: 
7 sep 2008
Releasedatum EU: 
4 sep 2008
Releasedatum VK: 
5 sep 2008

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie