Simpedia: De Sims 2 Huisdieren

Introductie

Van vrolijk dartelende puppy’s tot snoezige kittens en knuffelcavia’s, met een huisdier wordt het leven van je Sim een stuk gezelliger. Kies een populair honden- of kattenras of stel je eigen unieke huisdier samen en neem de viervoeter liefdevol op in je Sim-familie. Houd een ding in de gaten als je Sims met hun huisdieren in het park ravotten of in de dierenwinkels op zoek zijn naar het perfecte accessoire: Sim-huisdieren hebben een eigen wil, dus verwacht altijd het onverwachte!

 

Kenmerken

 • Je Sims hebben Huisdieren!
  Haal een kat, een hond of een cavia in huis waar je Sims lekker mee kunnen spelen. Je Sims kunnen hun hond of kat trainen en nieuwe kunstjes leren. Elk huisdier heeft een eigen karakter: slim, vriendelijk, dom of hyperactief!
 • Huisdier creëren
  Je kunt kiezen uit meer dan 22 honden- en 15 kattenrassen waaronder retrievers, beagles, mopshonden, poekkels, Maine Coons, siamezen en vele andere. Je kunt zelf de uiterlijke kenmerken van je huisdier bepalen zoals lichaamsbouw, kleur, vacht, neus en oren.
 • Nieuw Stadspark
  Je Sims kunnen met hun huisdier naar het park in het centrum van de stad om met hun troeteldier te stoeien en andere Sims en hun huisdieren te ontmoeten. Koop geinige accessoires voor de huisdieren van je Sims in de plaatselijke winkels en kijk hoe het stadshart zich in de loop der tijd ontwikkelt.
 • Klassieke Sims-gameplay
  Creëer je eigen Sims en bepaal hoe ze hun leven inrichten. Jij bent de auteur van hun levensverhaal!
 • Deel je huisdieren
  Creëer nieuwe huisdieren of speel nieuwe huisdieren vrij en geef je vrienden een persoonlijk code waarmee ze je coole creaties kunnen bekijken.

Release Dates

Releasedatum VS: 
17 okt 2006
Releasedatum EU: 
19 okt 2006
Releasedatum VK: 
20 okt 2006

Ratings

PEGI 12

Discord

Advertentie