Google+

Simpedia: De Sims 2 (Console)

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Als je je eigen werkelijkheid kon creëren, zou je er dan niet in willen wonen?

Creëer verschillende personages en vertel je eigen verhalen in De Sims 2, de ultieme gesimuleerde werkelijkheid. Creëer je eigen Sims, geef ze een persoonlijkheid en kijk welke problemen ze zich op de hals halen. Je hebt hun leven in handen, past hun wereld aan, bouwt hun huizen, maakt hun eten en ontwerpt hun kleren! Begeleid ze tijdens hun carrières en vervul hun wensen terwijl ze een sociaal netwerk opbouwen en hun vijanden vermijden. Beleef de hoogte- en dieptepunten van het leven met je eigen Sims.

 

Kenmerken

  • Laat je meeslepen in een wereld die door jou is gemaakt, aangepast en waarvan jij de touwtjes in handen hebt. Stippel een plan uit voor het sociale leven en de carrière van je Sims en wijs ze de weg naar succes... of naar totale chaos!
  • Je hebt controle over elke beweging die je Sims maken dankzij de soepele consolebesturing.
  • Bedenk duizenden eigen recepten en kledingontwerpen met behulp van dingen die je zelf kweekt of verzamelt. Het gebruik van deze eigen creaties heeft invloed op de levens en behoeften van andere Sims en op de wensen van je eigen Sims!
  • Sims hebben nu herinneringen en zijn zich van dingen bewust, zodat het onderhouden van relaties een heel andere dimensie krijgt.
  • Ze duiken in elkaar van angst, zwaaien vriendelijk naar je of bedreigen je woedend als je langsloopt! Bouw vriendschappen op met andere Sims en zorg dat ze in je geïnteresseerd blijven om te voorkomen dat je wordt genegeerd.
  • Speel samen met een vriend of vriendin via een gedeeld scherm voor dubbele pret!
  • Verken de eindeloze mogelijkheden! Er wacht een verrassing op elke hoek... en op de bank... en op het toilet. Kam de wereld van je Sims uit op zoek naar verborgen mogelijkheden.
  • Spice up your Sims surroundings by importing images into the game with the Eyetoy®.
Releasedatum VS: 
1 nov 2005
Releasedatum EU: 
3 nov 2005
Releasedatum VK: 
4 nov 2005

Advertentie