Google+

Smakeloze Kersttruien: kies jouw favoriet

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, november 4, 2014 - 17:17

Het Sims team heeft een topic gepost op het officiële forum, waar ze ons vragen ons favoriete ontwerp te kiezen van bovenstaande afbeelding. Ik kan niet echt kiezen, ik wil ze gewoon allemaal. Ja, ik realiseer me dat dat nogal hebberig klinkt, maar ze zijn zo leuk! Als ik echt favorieten moet kiezen, dan wordt het 3, 6, 2, 10, en ook echt in die volgorde. Het Sims team zal de winnende trui voor ons maken in december!

Hello Simmers! It’s November and the holidays are approaching rapidly! To get into the giving spirit, we’d like to make a tacky (cheesy) holiday sweater for you all! Here are some concepts we have drawn up. Tell us which one you’d most like to inflict on your Sims this holiday season. Santa will deliver it in December!

Ga snel op jouw favoriet stemmen!

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief