Google+

Geen Middeleeuwen: Piraten & Adel review?

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, september 13, 2011 - 01:40

Een paar weken geleden ontving ik De Sims Middeleeuwen: Piraten & Adel uitbreidingspakket. Ik was van plan een heel uitgebreide review te gaan schrijven over deze uitbreiding. Mensen schijnen namelijk echt onze reviews en previews te kunnen waarderen. Dus waarom zou ik nu stoppen? Nou, het lijkt erop dat ik de spellen gewoon niet kan spelen. Ik kom het ene na het andere probleem tegen, waardoor het onmogelijk wordt om ook maar te beginnen aan een review. Ik vind het wel jammer. Tot nu toe heeft niemand mee kunnen helpen met de problemen die ik heb. Als het me niet lukt om komend weekend goed te spelen, dan ga ik geen review meer schrijven. Tegen die tijd is de hype ook wel weg en dan neemt waarschijnlijk niemand nog echt de moeite om het te lezen. :uhm:

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief