Google+

BETA TEST 4 BEGINT VRIJDAG 4 MAART OM 9 UUR 'S AVONDS!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, maart 3, 2011 - 08:55

Gelukkig voor ons is er aankomend weekend weer een beta! Helaas worden alle accounts wel weer gereset. Awww, en ik had nog wel zulke goede heroes... Ach ja.

This week's Beta test will open at NOON on Friday, March 4th! (pacific time)

ADDITIONAL INFO

The Darkspore Beta servers are being upgraded this weekend! Players worldwide should see better ping times and more responsive gameplay. As part of the server upgrades, all Beta accounts will be reset (including Friends lists), and a new patch will be available. The patch includes many bug fixes and, based on Beta player feedback, new PvP tuning.

If you’ve played in the Beta before, you can press Ctrl-X to skip the opening movie and get right to gameplay.

(Note: Like most online game betas, Darkspore Beta accounts will be not be carried over to the final game)

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief