Nieuwsarchief - 2010

Laatste set wallpapers voor nu... Deze vind ik persoonlijk het leukst; schattig peutertje met een konijnknuffel en een sneeuwman!

Meer wallpapers voor de feestdagen! Dit keer met een schattige sneeuwman!

Nog een set van nieuwe feestdagenwallpapers! Het is de Sim-Kerstman!

Ik was dit jaar niet echt van plan iets te uploaden voor kerst, maar Hiki van Sims 3 Nieuws vroeg me of ik iets had voor kerst dit jaar. Dus ik heb wat oud, nooit afgemaakt werk bewerkt. Kostte wat tijd om al die resoluties te maken, maar het is het waard! Er komt meer aan!

De Sims 3 Store is al helemaal in de feeststemming en gaat aftellen naar 2011! Vanaf 23 december hebben we iedere dag een extra speciale dagelijkse aanbieding. En wie weet, misschien doen we wel iets heel geks op 1 Januari?!

Dus zorg dat je jouw SimPoints bij de hand hebt en kom regelmatig terug zodat je niets mist als wij straks aftellen naar 2011!

Haal je SimPoints nu in huis!

Het eerste betaalde DLC pakket voor de Sims 3 op de console is vanaf nu beschikbaar. Het pakket kan je downloaden voor de Sims 3 op console op Xbox 360 en Playstation 3, via Xbox Live en het PSN.
Twee pakketten zijn beschikbaar, namelijk het Ultralounge pakket en een haarstijlen pakket.

Ga naar de Sims 3 Store op je console om de pakketten te downloaden!

EA heeft dit jaar veel games uitgebracht. En omdat we graag de spelers willen laten kiezen wat zij nu de leukste en beste game van EA van 2010 vinden, hebben we de Game of the Year verkiezing in het leven geroepen.

Wat moet je doen? Heel simpel. Ga naar de site, kies een game en stem. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een kaartje te sturen naar een van de developers van het spel, om te laten weten hoe tof je de game vind!

Everyone at The Sims Studio wants to wish all you awesome Simmers a Sim-tastic Holiday! May your Holidays bring in fulfilled wishes and positive moodlets!

The Sims 3

Ever wanted to make your own Plumbob? Go to our Facebook page and print out the Plumbob Papercraft template! You can make green, red, or print out the white one and color it in yourself! Share your photos with the rest of the community in our social networks.

Go here for the template

Ik heb de laatste tijd niet zoveel goodies geupload, maar ik ben terug! En gewoon even dat je het weet, er komt spoedig meer online! Vanwege de feestdagen heb ik besloten om een aantal coole Spore wallpapers te maken! Er zijn 2 wallpapers, met mijn nieuw Sneeuwmangebouw die ik met Spore heb gemaakt. De wallpapers zijn er in vele resoluties en voor veel apparaatjes.

Pagina's

Discord

Advertentie