Google+

EA bevestigd sluiting van EA Japan

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zondag, februari 11, 2007 - 22:00

We hadden gelijk; Electronic Arts heeft aan 1UP bevestigd dat EA Japan niet meer bestaat. Het bedrijf wil echter wel duidelijk maken dat ze nog altijd spellen ontwikkelen in Japan, maar dat zal gebeuren in een samenwerkingsverband in het "EA Partners" programma, en daarmee zal de studio in Japan dus niet meer alleen EA games maken.

De officiële verklaring:
"EA is consolidating its development teams in Japan. Game creation in Japan will continue under our EA Partners model, working with external Japanese developers. Japan-based development for the NDS - Theme ParkDS, Sim CityDS, DragonZakuraDS - will continue under EA Partners in collaboration with external developers. Each of these titles remains in our release plans. EA's publishing team in Japan will continue to publish many of our popular franchises in that market."

Succes toegewenst aan alle betrokkenen.

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief