Google+

Valentine's on DeSims2.nl!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, februari 4, 2005 - 22:20

14 februari is het weer zover, de dag om jouw (geheime) liefde te laten weten hoe speciaal hij/zij is. Dit kun je natuurlijk op heel veel manieren doen: een bloemetje, een lekkere doos chocolade of....een Sims valentijn groet versturen!

Het leuke van een Sims valentijn groet is, dat jij er ook nog eens iets mee kunt winnen! De leukste valentijn groet zal door ons beloond worden met een exclusieve Sims muis. Ook geven we drie Sims etuis weg.

Wat moet je precies doen? Maak een mooie e-card van De Sims en het thema valentijn. Dit kun je doen met bestaande plaatjes of door de Sims uit jouw eigen spel te gebruiken. De kaart moet 800 bij 600 pixels zijn .
Als de kaart klaar is, kun je deze sturen naar Wedstrijd@DeSims2.nl. Vergeet niet je forumnaam, je naam en je adres te vermelden!

Je kunt je kaart insturen tot en met 11 februari 17.00.

De vier e-cards kunnen ook verstuurd worden vanaf deze site, en als klap op de vuurpijl: De winnende e-card zal opgenomen worden in de speciale Sims screensaver!

Voor meer informatie over de Sims screensaver klik hier

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief