Google+

Dreaming of playing the number one PC game of all time on a PlayStation 2?

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, december 20, 2002 - 22:10

Your dream will soon be a reality! The Sims for PlayStation 2 has gone gold!! The game is scheduled for release on January 14, 2003.

Go To The Sims Playstation®2 Press Annoucement


Dreaming of playing the number one PC game of all time on a PlayStation®2?

Your dream will soon be a reality!

The Sims for PlayStation 2 has gone gold!! The game is scheduled for release on January 14, 2003.

Players can create and control their Sims on the PlayStation 2 with new level-based game play and 3D graphics. Customize your Sims' personality and appearance then move into the neighborhood. Get a job, make friends and advance through your career and life's big moments. Unlock new objects and bigger houses along the way. Meet, flirt and fight with a neighborhood full of wild characters. You can also load your Sims into a friend's game and play two-player games.

The Sims for PlayStation 2 is rated "T" for Teens and has an MSRP of $49.95.

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief